0345 - 51 59 52
  • 45 jaar ervaren juwelierMet hart voor het vak
  • Met eigen échte winkelU kunt uw bestelling ook ophalen
  • Voor 17.00 besteld, is vandaag verstuurdIndien voorradig en na zaterdag 17.00 wordt dinsdag verstuurd
  • Gratis verzendingBij een bestelling vanaf €50,00
  • Gratis retournerenBinnen 14 dagen na uw aankoop

Retourneren

Hoe lang mag ik mijn bestelling retourneren?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. In geval van diefstal en/of verlies zijn wij niet aansprakelijk. Wij adviseren om de artikelen aangetekend terug te sturen. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. U kunt het artikel natuurlijk ook retourneren in onze winkel.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren, onbeschadigd, ongedragen en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@juwelier-vandenhof.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Hoe kan ik een artikel omruilen?

U kunt een artikel altijd omruilen voor een ander artikel. Wij willen graag een tevreden klant en ons motto is ; beter iets naar je zin in je hand, dan dat het in een kast beland. U kunt dit doen door een bezoek te brengen aan onze winkel in Culemborg waar u ter plekke kunt kiezen uit een zeer ruim assortiment. U kunt het artikel ook per aangetekende post retourneren, hier zijn dan wel portokosten aan verbonden.

Sluiten
Let op: wegens drukte kunnen bestellingen langer onderweg zijn.