0345 - 51 59 52
  • 45 jaar ervaren juwelierMet hart voor het vak
  • Met eigen échte winkelU kunt uw bestelling ook ophalen
  • Voor 17.00 besteld, is vandaag verstuurdIndien voorradig en na zaterdag 17.00 wordt dinsdag verstuurd
  • Gratis verzendingBij een bestelling vanaf €50,00
  • Gratis retournerenBinnen 14 dagen na uw aankoop

Garantie & Klachten

2 jaar schriftelijke garantie

U heeft op al uw aankopen 2 jaar schriftelijke garantie. Buiten de garantie vallen bij horloge's het glas, bandje, kroon/schroef, stift en de batterijen. Deze onderdelen zijn onderhevig aan slijtage en invloeden van buitenaf.

Mochten zich onverhoopt een situatie voordoen die buiten de garantie valt, dan zullen wij onze uiterste best doen dit op een nette manier met u te regelen. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van onze eigen reparatieservice die tot uw beschikking staat.

Klachten

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@juwelier-vandenhof.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Sluiten
Let op: wegens drukte kunnen bestellingen langer onderweg zijn.