0345 - 51 59 52
  • 45 jaar ervaren juwelierMet hart voor het vak
  • Met eigen échte winkelU kunt uw bestelling ook ophalen
  • Voor 17.00 besteld, is vandaag verstuurdIndien voorradig en na zaterdag 17.00 wordt dinsdag verstuurd
  • Gratis verzendingBij een bestelling vanaf €50,00
  • Gratis retournerenBinnen 14 dagen na uw aankoop

Algemeen

Hoe weet ik welke maat ring ik moet kopen?

Wij adviseren altijd om dan een afspraak te maken in onze winkel om zeker te weten welke ring maat u nodig heeft. De maat van ring kan onder invloed van kou en warmte nogal variëren en het is dus erg belangrijk dat het meten op een deskundige manier gebeurd. Bestel alleen een ring op maat als u zeker weet dat uw ring maat goed is.

Wat moet ik doen als ik trouwringen wil kopen?

Als u zeker bent van uw keuze en de maat van de ring kunt u de bestelling plaatsen in de webwinkel. De levertijd van trouwringen zijn altijd 3 tot 4 weken! Er is een mogelijkheid om een spoedbestelling te doen, maar hier zijn extra kosten aan verbonden. Neem contact op met de klantenservice voor de mogelijkheden. Wanneer u de ringen wil zien of niet zeker bent van de maat adviseren wij om een bezoek te brengen aan onze winkel in Culemborg. Er is een mogelijkheid om een afspraak te maken om op een rustig tijdstip trouwringen te bekijken, neem hiervoor contact op met de klantenservice.

Prijzen Dora ringen- trouwringen

Op onze site staan prijzen vermeld bij Dora ringen- trouwringen. Deze prijzen zijn een indicatie! Om de exacte prijs te weten is het van belang dat bekend is welke maat de ring moet hebben. Veel van deze ringen worden speciaal voor u op maat gemaakt en moeten besteld worden. Prijzen zijn vermeld als richtlijn op de site en kunnen alleen na contact besteld worden in de webshop.

Inruilen oud goud of zilver

Het is mogelijk om uw sloop goud (of zilver) en sieraden/horloges in te ruilen tegen nieuwe sieraden, tegoedbonnen of contant geld. uiteraard ontvangt u bij ons de beste prijs voor uw oud goud en sieraden. Het is wel raadzaam om met uw spullen naar de winkel te komen en u hoort gelijk wat uw oud goud waard is.

Sluiten
Let op: wegens drukte kunnen bestellingen langer onderweg zijn.